Hoppa till textinnehållet

Coronaviruset Råd och stöd till företag

Coronaviruset covid-19 påverkar allt just nu – inte minst dig som företagare. Vi tar de utmaningar som råder just nu på största allvar och arbetar intensivt på att ta fram lösningar för att hjälpa dig.

Amorteringsbefrielse för företag

Nu finns möjlighet att söka amorteringsbefrielse på lån, avbetalning och leasing upp till sex månader (med omprövning efter tre månader) ifall ditt företag har fått ansträngd likviditet på grund av coronaviruset.

Tips till dig som företagare

Här har vi samlat tips och råd om vad du kan och bör göra för att ta företaget igenom den här svåra tiden. Till exempel analysera nuläget, upprätta nya budgetar och planera för framtiden.

Hur påverkas du av statligt föreslagna åtgärder?

Observera att dessa beräkningsverktyg och tillhörande information endast ska ses som återgivande av fakta, och är till för dig som företagare och kund i Hälsinglands Sparbank att använda i syfte att undersöka hur föreslagna lättnadsåtgärder kan komma att påverka din företagsekonomiska situation. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i lagstiftning samt regelverk kopplade till åtgärderna som verktygen är framtagna för. Hälsinglands Sparbank tar inget ansvar för användningen av information i dokumenteten eller beräkningsverktygen inbegripet vilket resultat du som användare får. Verktygens användning är inte att likställa som rådgivning från Hälsinglands Sparbank och används på eget ansvar.

Observera