Hoppa till textinnehållet

Arvskifte - dela upp arv mellan dödsbodelägare

Oakleaves 0252.

Vi hanterar arvskiften för privatpersoner som är kund hos Hälsinglands Sparbank. För snabbast handläggning skickar du bara in de handlingar som beskrivs under respektive "scenario" nedan till vår adress:

Hälsinglands Sparbank
Arvskifte
Box 1202
824 15 Hudiksvall

Arvskifte - olika typer av checklistor

Vad händer när du skickat in handlingarna?

 1. Sms-bekräftelse effter påbörjat ärende

  När ärendet påbörjats får den dödsbodelägare som undertecknat fördelningsblanketten en sms-bekräftelse på att handlingarna mottagits och att ärendet kommer att hanteras inom kort.
 2. Eventuella kompletteringar

  Om det finns otydligheter i det som du har skickat in eller om dina handlingar av någon anledning behöver kompletteras kommer en av våra specialister att kontakta dig.

 3. Bekräftelsebrev när arvet är skiftat

  När arvet är skiftat skickar vi ett bekräftelsebrev att uppdraget är utfört till den som företräder dödsbodelägarna i samband med skiftet.

Frågor?

 • Om det finns otydligheter i det som du har skickat in eller om dina handlingar av någon anledning behöver kompletteras kommer en av våra specialister att kontakta dig.
 • När arvet är skiftat skickar vi ett bekräftelsebrev att uppdraget är utfört till den som företräder dödsbodelägarna i samband med skiftet.

Har du frågor om ditt ärende är du välkommen att ringa oss på telefonnummer: 0650-371 00 vardagar mellan 8:00-17:00. (Vänligen observera att vi via detta nummer inte kan svara på juridiska frågor eller ge ekonomisk rådgivning.)