Hoppa till textinnehållet

Fastighetslån

Meeting with laptops

Har ni skaffat en fastighet eller ska ni göra det? Vi har flera lösningar för fastighetsfinansiering och belåning av fastigheter, inklusive gröna alternativ. Kontakta oss så går vi tillsammans igenom processen för att hitta rätt fastighetslån för just er.

Grön fastighetsfinansiering - den gröna kedjan

Grönt byggnadskreditiv - bygg och renovera

Grönt byggnadskreditiv är för byggbolag som vill renovera eller bygga nya och mer hållbara fastigheter. En bra lösning för att möta efterfrågan av framtidens hyresgäster.

Grönt fastighetslån - låna till fastighet

Grönt fastighetslån är för fastighetsköpare som vill få en trygg finansiering av den hållbara fastigheten. Ett bra sätt att finansiera gröna fastigheter, samtidigt som ni stärker ert varumärke.

Grönt bolån - låna till bostad

Gröna Bolånet är för dig som vill köpa en privatbostad som är byggd på ett mer hållbart sätt. För att uppmuntra ett mer miljövänligt boende kan du få ett extra avdrag på 10 räntepunkter på ditt bolån om bostaden uppfyller vissa krav.

Vill du rådgivning?

Välkommen att skicka oss ett meddelande i internetbanken eller appen. Du kan även ringa oss.

Business woman in office.

Fler fastighetslån och byggnadskreditiv

Byggnadskreditiv

Ska ni bygga nytt, bygga till eller göra en större renovering av ett flerbostadshus eller jordbruksfastighet? Då kan Byggnadskreditiv företag vara lösningen för er. Kontakta en företagsrådgivare för mer information.

Låna till fastighetsköp

Om ni ska investera i en flerbostadsfastighet är ett lån hos oss en trygg och enkel finansiering. Fastigheten används som säkerhet och ni kan sprida riskerna genom lån med olika bindningstid.

Låna till skog- och lantbruksfastighet

Ska ni köpa en skogs- eller lantbruksfastighet? Bygga ny eller göra en om- eller tillbyggnad på din gård? Hos oss kan du låna upp till 75 % av värdet på fastigheter, mark och byggnader. 

Fler tjänster när ni köper fastighet

Kontakta oss för att få hjälp - på det sätt du gillar bäst

Via bankkontor

Välkommen till ett av våra kontor så hjälper vi dig.

Via telefon

Ring in till vårt Kundcenter, vardagar mellan 8-17.

Via Digital Kundtjänst

Det går också bra att utföra ärendet helt på egen hand, via vår Digitala Kundtjänst.