Hoppa till textinnehållet

Vill du också vara med och göra skillnad?!

Välkommen till oss på Hälsinglands Sparbank

På Hälsinglands Sparbank har du stora möjligheter att växa och utvecklas. Vi strävar efter att ta tillvara på varje medarbetares individuella förmåga och uppmuntra de som söker nya utmaningar.
Vi styrs av ledorden: Engagerad, Nära och Öppen.

Lediga tjänster

2022-11-17 13:52

Vi söker en företagsrådgivare till våra kontor i Njurunda och Lucksta

Sätter du alltid kunden i fokus och drivs utav att bygga långsiktiga kundrelationer?
Då kan det vara dig vi söker!

2022-11-17 13:46

Vi söker en Premiumrådgivare till Hälsinglands Sparbank

Vi söker nu en kundansvarig Premiumrådgivare. Här ingår du i ett engagerat och positivt team med Premium och Private Banking rådgivare där fokus ligger på att leverera professionell rådgivning med långsiktiga och starka kundrelationer. Du kommer huvudsakligen ha din placering i Hudiksvall men även möta kunder på bankens övriga kontor.

Om Hälsinglands Sparbank

Hälsinglands Sparbank är fristående Sparbank där alla beslut fattas lokalt.

Vi har inga ägare, utan vår vinst stannar i bygden där vi tillsammans med våra kunder gör skillnad. Sedan år 2000 har vi gett tillbaka över 125 miljoner till utveckling och livskraft i vår bygd.

Vi erbjuder all den moderna teknik som andra banker har men vi har även bankkontor där du kan träffa våra rådgivare och specialister. Idag har vi kontor i Hudiksvall, Delsbo, Järvsö, Lucksta och Njurunda och är ca 100 medarbetare.

Förutom bankrådgivare och specialister inom placering, försäkringar och juridik har vi även företagsavdelning, eget aktiemäklarbord och en egen telefonbank.

Vi strävar efter att ta tillvara på våra medarbetares individuella förmåga och vill ge alla möjlighet att växa och utvecklas utifrån våra ledord engagerad, nära och öppen.

För att visa uppskattning är det viktigt för oss att ha en god arbetsmiljö och att ge tillbaka i form av förmåner, gemensamma aktiviteter och omhändertagande.