Hoppa till textinnehållet

Karriär

Välkommen till oss på Hälsinglands Sparbank

På Hälsinglands Sparbank har du stora möjligheter att växa och utvecklas. Vi strävar efter att ta tillvara på varje medarbetares individuella förmåga och uppmuntra de som söker nya utmaningar.
Vi styrs av ledorden: Engagerad, Nära och Öppen.

Lediga tjänster

Inga nyheter

Unga Jobb

Vi arbetar med Unga Jobb eftersom vi vill vara med och sänka ungdomsarbetslösheten.

Young couple taking a selfie outside the car by the sea

Äntligen Jobb

Ett initiativ för att ta till vara på utrikesfödda akademikers kompetens.

Two businessmen discussing at a counter.

Ingen ledig tjänst här ovan?

Vi är alltid intresserade av människor med rätt kompetens.

Woman and man sitting outside a café.

Om Hälsinglands Sparbank

Hälsinglands Sparbank är banken som gör det möjligt för människor och företag att förstå, förenkla och utveckla sin ekonomi. Att ge tillbaka och göra skillnad är ett löfte vi ger våra kunder. Med vårt samhällsengagemang stöttar vi mängder av initiativ inom barn- och ungdomsverksamheter samt inom förenings- och näringsliv. Vi värnar om ett bättre samhälle för alla.

För att visa uppskattning till vår personal är det viktigt för oss att ha en god arbetsmiljö och att vår personal får tillbaka i form av förmåner och omhändertagande. Vi satsar därför på gemensamma aktiviteter och friskvård.

Vi strävar efter att ta tillvara på våra medarbetares individuella förmåga och vill ge alla möjlighet att växa och utvecklas utifrån våra ledord engagerad, nära och öppen.

Hälsinglands Sparbank är en fristående bank, vilket innebär att våra beslut fattas lokalt. Vi är idag ca 90 anställda på fem kontor i Delsbo, Järvsö, Lucksta, Iggesund och Hudiksvall.